Tadelakt

 

 

 


Tadelakt Pro van ClayLime® is een modern materiaal dat traditie verzoent met de nieuwste technologie. Dit volkomen waterdicht pleisterwerk zorgt voor gladde warme look met zijdeachtige kleuren. ClayLime® Tadelakt Pro is een milieuvriendelijke afwerking, heeft schimmelwerende eigenschappen en regelt op natuurlijke wijze de vochtigheid en temperatuur.Tadelakt is daarmee ecologisch en onderhoudsvriendelijk.

ClayLime® Tadelakt Pro is gemakkelijk aan te brengen en erg bestendig. Het brengt daardoor een van de meeste prestigieuze afwerkingen binnen handbereik van een ieder. Voor alle natte ruimtes maar ook uitstekend elders.

ClayLime® Tadelakt Pro biedt;
* een snelle en gemakkelijke plaatsing

* stootweerstand binnen een paar uur

* een natuurlijke waterweerstand

* oneindige keuze aan kleuren

* een magische esthetische uitstraling

ClayLime® Tadelakt Pro is een kalk.
Het werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met maalems (Vakmannen van Marokaanse Tadelakt) om alle kenmerken en eigenschappen van het pleister dat met de kalk van Marrakech wordt uitgevoerd , te bewaren. Het is een milieuvriendelijk mineraal, vrij van harsen en toxische elementen.
Tadelakt Pro is aangepast voor een grote waaier van droge of natte toepassingen binnen-, en buitenshuis. Het leidt tot een waterdicht oppervlak zonder naden.

Ondergronden;
* beton,cement en hydraulische mortel
* Wedi en LUX-element platen
* Cement of kalkraaplaag